معرفی اجمالی

این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. نیسان (Nissan) یک شرکت ژاپنی چند ملیتی است که در زمینه طراحی و تولید وسایل نقلیه فعالیت دارد و دفتر مرکزی آن در شهر یوکوهاما، ژاپن واقع شده است. یکی از محصولات شاسی بلند این شرکت خودرو Xterra نام دارد که برای نخستین بار در سال 1999 رونمایی شد. نسل دوم این شاسی بلند ژاپنی در سال 2005 معرفی شد و پارس خودرو این نسل را مونتاژ و با نام نیسان رونیز در سال 1382 به بازار داخلی ایران عرضه نمود و به مدت 7 سال ادامه داشت.خودرو نیسان رونیز به علت داشتن قابلیت های آفرود از ابتدا مورد توجه جوانان بسیاری قرار گرفت.

نقد و بررسی خودرو نیسان رونیز

خودرو نیسان رونیز هرچند از طراحی ساده و قدیمی برخوردار است ولی با چهره ی خشن و با ابهتی که دارد با قابلیت آفرودی آن هماهنگ است. در نمای جلو یک جلو پنجره ای کوچک با دیریچه های هوای لانه زنبوری مشکی و دو نوار پهن اوریب، دو طرف لوگوی نیسان قرار گرفته اند. چراغ های مستطیلی شکل و بزرگ نیز گرافیک ساده ای دارند. سپر به شکلی عضلانی که ابهتی خاص به این بخش بخشیده است به همراه دو چراغ مه شکن در طرفین آن دیده می شود. یکی از مواردی که روی بدنه رونیز قابل توجه است، ارتفاع ماشین و انحنای روی سقف می باشد. در نمای کنار نیسان رونیز، حجم دهی خاصی روی بدنه به غیر از بالای گلگیر ها که برآمدگی زیادی دارند، دیده نمی شود. در این بخش ریل باربند، سه پنجره و طول زیاد نیسان که برابر با ۴.۵۶ متر است به خوبی دیده می شود. این شاسی بلند با ویژگی های ظاهری و قابلیت های آفرودی همواره مورد توجه جوانان قرار گرفته است.

داخل کابین خودرو نیسان رونیز مانند بیرون آن طراحی ساده و قدیمی دارد. اما باتوجه به کاربرد این شاسی بلند و قابلیت های آفرودی آن نباید کابینی لوکس از آن انتظار داشته باشیم. بیشتر قسمت های کابین از پلاستیک خشک ساخته شده و صندلی ها نیز ارگونومی خوبی ندارند. این کابین ظرفیت پنج سرنشین را داشته و صندلی عقب با قابلیت تا شدن فضای بار بیشتری را فراهم می کند. در مرکز داشبورد دو دریچه هوا و دکمه های چرخشی و سیستم ضبط صوت با طراحی ساده ای قرار دارد. از امکانات داخل خودرو می توان به جای قلاب، قلاب سقف، فضای توری با ظرفیت دو دوچرخه کوهستان اشاره کرد. از دیگر قابلیت های رونیز حمل کایاک و اسنوبورد بر روی آن می باشد.

 خودرو نیسان رونیز مجهز به یک پیشرانه 2.4 لیتری، 4 سیلندر دو دیفرانسیل است که قادر است 155 اسب بخار در 5600 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 209 نیوتن متر در 3600 دور در دقیقه تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده 5 سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید و درصورت استفاده از دنده کمکی، نیروی تولید شده به هر چهار چرخ منتقل می شود. این جعبه دنده کمکی قابلیت عبور از مسیرهای سخت و صعب العبور را برای راننده راحت تر می کند. شتاب صفر تا صد این خودرو 15.1 و حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 161 کیلومتر بر ساعت می باشد. مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل ترکیبی معادل 11.3 لیتر در 100 کیلومتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 2 اعلام شده است. این خودرو در هیچ تست تصادفی شرکت نداشته و همچنین فاقد ترمزهای ضد قفل و کیسه های هوا می باشد. ظرفیت بکسل مدل‌های مجهز به دیفرانسیل غیر اتوماتیک حدود ۱۵۹۰ کیلوگرم است.

مزایا و معایب خودرو نیسان رونیز

مزایا

  • پیشرانه پرقدرت
  • قابلیت بالای آفرود
  • کیفیت خوب ساخت
  • داشتن استهلاک کم در مقایسه با رقبا

معایب

  • امکانات و آپشن های کم
  • مصرف بالای سوخت
  • طراحی ساده و قدیمی
  • ایمنی پایین

ارزش خرید خودرو نیسان رونیز

خودرو نیسان رونیز با طراحی ساده، قابلیت های آفرود، پیشرانه پرقدرت و کیفیت ساخت بالا همواره مورد استقبال جوانان و علاقه مندان به آفرود بوده است. اگرچه این خودرو دارای ضعف هایی همچون مصرف سوخت بالا، طراحی قدیمی و آپشن های ناچیز است ولی در طی سالیان زیادی، امتحان خود را به خوبی پس داده است. از رقبای قدیمی این خودرو می توان به سانگ یانگ موسو و از رقبای جدید آن می توان به وانت ریچ اشاره کرد.

جمع بندی خودرو نیسان رونیز

خودرو نیسان رونیز که در کشورهای دیگر با نام Xterra شناخته می شود. از خودروهای سری شاسی بلند و پرقدرت نیسان به شمار می رود که در طی سال های 82 تا 89 توسط شرکت پارس خودرو مونتاژ و وارد بازارهای داخلی کشورمان شد. این خودرو ژاپنی اگرچه از ظاهری جذاب بهره مند نیست ولی به علت کیفیت بالای ساخت و قابلیت های آفرود، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.


لایوکار خودرو ,های ,نیسان ,رونیز ,قابلیت ,طراحی ,نیسان رونیز ,خودرو نیسان ,قابلیت های ,این خودرو ,شاسی بلند ,خودرو نیسان رونیز ,رونیز خودرو نیسان ,نیسان رونیز خودرو ,بررسی خودرو نیسانمنبع

نقد و بررسی خودرو سانگ یانگ تیوولی

نقد و بررسی خودرو نیسان جوک اسپرت

نقد و بررسی خودرو مزدا 3

نقد و بررسی خودرو سایپا کوییک

نقد و بررسی خودرو پژو پارس LX

نقد و بررسی خودرو رنو تندر 90

نقد و بررسی خودرو فوتون ساوانا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

واضح | پورتال خبری و سبک زندگی خرید انواع قطعات بلدوزر 155 شرکت پنجره دوجداره upvce علاقه های موفقیت و راه های موفقیت یکم بیشتر بمون خرید سمعک نامرئی | سمعک نامرئی|سمعک دیجیتال شرکت فروش لاستیک کمهو لیموشو charter724 شفا درمانگاه