معرفی اجمالی

این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. خودرو جک J3 که نام قدیم آن توجوی می باشد که به جک تورین هم معروف است. برای نخستین بار در سال 2009 رونمایی شد.  این خودرو در دو نسخه هاچ بک و سدان به بازار عرضه شده است که در بازار چین با نام C10 نیز شناخته می شود. در سال های 1391 تا سال 1393 این خودرو بر روی خط مونتاژ و تولید کرمان موتور قرار داشت و به عنوان اولین همکاری مشترک میان کمپانی جک و شرکت کرمان خودرو به حساب می آید و پس از آن سایر محصولات این کمپانی پا به بازار کشورمان گذاشتند. با ما همراه باشید تا نگاهی به خودرو جک J3 توجوی سدان داشته باشیم.

نقد و بررسی خودرو جک J3 توجوی

یکی از نکات منفی خودرو جک J3 ظاهر بسیار ساده و نچندان جذاب آن می باشد. در نمای رو به رو یک جلو پنجره ای بسیار باریک که مرکز آن لوگوی جک با یک نوار باریک در دو طرف آن قرار گرفته است که طراحی ساده ای دارد. جلو پنجره ای و سپر با قسمتی از جنس بدنه از هم جدا شده اند که محل نصب پلاک می باشد. دو چراغ دایره ای مه شکن نیز در قابی مشکی دو طرف سپر به سادگی قرار گرفته اند. دو خط روی کابین دیده می شود که حجم خاصی به کاپوت نداده و چیزی از سادگی این بخش نکاسته است.

 در نمای کنار، برآمدگی بالای گلگیر، سپر شش پر و یک خط ممتد شانه ای که از چراغ عقب تا گلگیر جلو امتداد یافته، دیده می شود. به طور کلی این بخش نیز از هرگونه جذابیت و زیبایی خالی بوده و گویا طراحان جک J3 این خودرو را با نیت حفظ سادگی و کمبود جذابیت، طراحی کرده اند. شاید عجیب ترین طراحی خودرو جک J3 متعلق به نمای پشت آن باشد. پایین بدنه بسیار عضلانی و پر حجم و ساده طراحی شده و از هیچ المان زیبایی درطراحی آن به کار نرفته است. تنها در قسمت بالایی و درب صندوق عقب است که یک نوار کرومی براق نسبتا پهن و لوگوی جک دیده می شود. چراغ ها نیز در امتداد درب صندوق عقب با گرافیک ساده قرار دارد.

بعد از بررسی طراحی بدنه خودرو جک J3 حالا نوبت به بررسی کابین آن رسیده است. البته انتظار زیادی فراتر از یک خودرو اقتصادی چینی از آن نمی رود. با وارد شدن به داخل کابین، داشبورد برشی ساده داشته و دو رنگ بودن آن جلوه نسبتا خوبی را ایجاد کرده است. اما مانند خودروهای داخل کشور از متریال بی کیفیت و پلاستیک خشکی ساخته شده است. فضای داخل کابین نیز برای سرنشینان جلو و عقب خوب ارزیابی می شود و الیاف به کار رفته داخل صندلی ها رضایت سرنشینان را در مسافت های طولانی به همراه خواهد داشت.

خودرو جک J3 توجوی مجهز به یک پیشرانه 1.3 لیتری است که قادر است نیرویی معادل 93 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 114 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده 5 سرعته دستی به چرخ های جلو منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این خودرو معادل 16 ثانیه است که بسیار تنبل ارزیابی می شود. حداکثر سرعتی که خودرو جک می تواند به آن برسد، 160 کیلومتر بر ساعت بوده و در سیکل ترکیبی معادل 4.9 لیتر در هر صد کیلومتر سوخت مصرف می کند. استاندارد آلایندگی خودرو جک J3 نیز یورو 4 اعلام شده است.

از تجهیزات و امکانات خودرو جک J3 می توان به سیستم هشدار دهنده باز بودن درب، قفل ایمنی کودک، فرمان هیدرولیک قابل تنظیم، سیستم تنظیم ارتفاع چراغ های جلو، قفل مرکزی به همراه ریموت کنترل، گرم کن شیشه عقب، سیستم کولر و تهویه مطبوع، صندلی عقب تاشو، سنسور دنده عقب، چراغ مه شکن جلو، چراغ ترمز سوم، چراغ جلو و عقب هالوژن، آئینه های جانبی برقی، چراغ مطالعه، رینگ آلومنیومی، چراغ لادری و برف پاک کن شیشه عقب اشاره کرد.

مزایا و معایب خودرو جک J3 توجوی

مزایا

  • مصرف سوخت اقتصادی
  • تجهیزات نسبت خوب نسبتا به رقبای وطنی
  • خدمات پس از فروش نسبتا خوب
  • صندلی های راحت

معایب

  • شتاب و سرعت کم
  • استهلاتک بالا
  • طراحی نچندان جذاب
  • بازار خرید و فروش بد

ارزش خرید خودرو جک J3 توجوی

خودرو جک J3 به علت توقف تولید، تنها در نمونه های دست دوم قابل خریداری است و از این رو باید هنگام خرید از سلامت فنی آن کاملا مطمئن شد. این خودرو از موسسه های تست تصادف و ایمنی، نتوانسته امتیاز بالایی را کسب نماید. همچنین به علت عدم جذابیت در طراحی و شتاب بسیار بد، نمی تواند مورد پسند بسیاری از افراد بخصوص جوانان قرار بگیرد. از این رو ارزش خرید بالایی ندارد. اگر قصد خرید خودرو سدان اقتصادی دارید بهتر است نمونه های کارکرده خودروهایی مثل سمند LX، پژو 206 صندوقدار و یا پژو 405 را مد نظر قرار دهید.

جمع بندی خودرو جک J3 توجوی

همانطور که اشاره کردیم خودرو جک J3 توجوی اولین محصول از همکاری مشترک کرمان موتور با کمپانی چینی جک می باشد که برای نخستین بار توسط کرمان موتور در سال 1391 رونمایی و در دو نسخه هاچ بک و سدان به بازار عرضه شد. این خودرو به علت طراحی ضعیف و شتاب پایین، نتوانست فروش خوبی را تجربه نماید و سرانجام در سال 1393 تولید آن در کشور متوقف شد. در حال حاضر تعداد کمی از این خودرو در کشور موجود می باشد و در نسخه های دست دوم به فروش می رسد که از ارزش خرید پایینی برخوردار است.


لایوکار خودرو ,جک ,j3 ,های ,چراغ ,طراحی ,جک j3 ,خودرو جک ,این خودرو ,j3 توجوی ,می شودمنبع

نقد و بررسی خودرو سانگ یانگ تیوولی

نقد و بررسی خودرو نیسان جوک اسپرت

نقد و بررسی خودرو مزدا 3

نقد و بررسی خودرو سایپا کوییک

نقد و بررسی خودرو پژو پارس LX

نقد و بررسی خودرو رنو تندر 90

نقد و بررسی خودرو فوتون ساوانا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

انجام خدمات طرح توجیهی sabtebazargan آپ دان ای تی ابزار کمان ناوک ارزانی کلینیک زیبایی مو خرید اینترنتی قطعات بیل مکانیکی 220 کسب و کار اینترنتی آلابا موزیک