معرفی اجمالی

این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. برند دوو یک شرکت پرآوازه کره ای است که در سال 1967 در شهر سئول تاسیس شد. نام این شرکت از ترکیب دو بخش (Dae) که در زبان کره‌ای، به معنی عالی و (woo) که از نام بنیانگذار این شرکت گرفته شده، تشکیل شده است. خودرو دوو سیلو از سری محصولات سدان صندوق دار این کمپانی می باشد که برای نخستین بار در سال 1995 رونمایی شد. این خودرو در بین سال های 1375 تا 1384 توسط کرمان موتور وارد بازار داخلی کشورمان شد و مورد توجه بسیاری از خریداران قرار گرفت. اما پس از خریداری شدن این کمپانی توسط جنرال موتورز و تحریم های اقتصادی، منجر به توقف تولید این سدان دوست داشتنی در کشورمان شد.

نقد و بررسی خودرو خودرو دوو سیلو

خودرو دوو سیلو به کشیدگی و دماغه نوک تیزش معروف است اگرچه این موضع دید خوبی را برای راننده ایجاد می کند اما ایمنی پایینی در برخورد از رو به رو برای آن به وجود آورده بود. در نمای رو به رو یک جلو پنجره ای بسیار کوچک دوزنقه ای که از سه خط افقی و لوگوی دوو در مرکز آن تشکیل شده است و بسیار قدیمی و دموده می باشد. البته در زمان خودش این خودرو بسیار جذاب و خوش استیل بود. چراغ های کشیده در راستای جلو پنجره ای قرار دارند و به علت باریک بودن چشمانی خمارآلود به دوو سیلو داده است. یک جلو بندی عضلانی که یک لبه میان آن و چراغ ها به وجود آورده دیده می شود و زیر آن دو چراغ مه شکن قرار گرفته است. دو خط روی کاپوت قرار دارد که کار حجم دهی را انجام داده است.

 در نمای کنار زه به کار رفته روی درب ها، سپر پنج پر و طراحی کلاسیک آن به خوبی نمایانگر یک خودرو دهه هفتاد میلادی می باشد. در نمای عقب چراغ ها در لبه برش خورده صندوق عقب قرار دارد و سپر کمی از بدنه بیرون آمده که با بخش جلویی دوو سیلو کاملا هماهنگی دارد. با وارد شدن به داخل کابین دوو سیلو با طراحی بسیار قدیمی رو به رو هستیم که در زمان خودش بسیار هم زیبا و کاربردی بود. حتی در کیفیت متریال به کار رفته و راحتی صندلی ها از سایر محصولات داخلی یه سروگردن بالاتر بود.

خودرو دوو سیلو با سه پیشرانه 1.5 لیتر دنده اتوماتیک، دستی و یک نمونه CNG به بازار عرضه شده است که پیشرانه 1.5 لیتری دستی قادر است نیرویی معادل 90 اسب بخار در 4800 دور در دقیقه و حداکثر سرعت 137 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده دستی 5 سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این خودرو 12.5 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 170 کیلومتر بر ساعت می باشد. شتاب صفر تا صد این خودرو در سیکل ترکیبی معادل 6.5 لیتر و در سیکل شهری 9.7 لیتر در هر 100 کیلومتر می باشد. از ضعف های بزرگ خودرو دوو سیلو ترمز های ضعیف و مجهز نبودن به کیسه های هوا برای سرنشینان بود که ایمنی آن را به شدت پایین آورده بود. همچنین شتاب پایین و کشش ضعیف به هنگام پر بودن ظرفیت سرنشینان، آن را به یک خودرو تنبل و کند تبدیل می کرد. اما تا زمانی که رقبای کره ای اش وارد کشور نشده بودند، ایرادهای آن به چشم نمی آمدند.

خودرو دوو سیلو از امکانات بسیار کمی از جمله تنظیم شیشه های جلو برقی و عقب دستی، قابلیت تنظیم سیستم روشنایی جلو مجهز به مه شکن، تنظیم برقی آینه های جانبی، صندلی های جلو با روکش پارچه ای و تنظیم دستی و سیستم های تهویه مطبوع دستی بهره می برد.

قیمت خودرو دوو سیلو

خودرو دوو سیلو در تاریخ شانزدهم اردیبهشت 1399 در بازار دست دوم بسته به نوع سال و کارکرد حدود 20 تا 50 میلیون تومان می باشد.

مزایا و معایب خودرو دوو سیلو

مزایا

  • سواری نرم و راحت
  • فضای بزرگ صندوق عقب
  • فرمان نرم

معایب

  • تجهیزات ایمنی پایین
  • قوای فنی نامناسب
  • شتاب ضعیف
  • قطعات یدکی کم یاب
  • ترمز های ضعیف
  • بازار دست دوم نچندان خوب
  • نرم بودن فرمان در سرعت های بالا
  • قدیمی بودن

 ارزش خرید خودرو دوو سیلو

خودرو دوو سیلو اگرچه زمانی برای خودش در خیابان های کشور خوش می درخشید و نبض بازار را به دست داشت. اما بعد از گذشته تقریبا دو دهه از عمر دوو سیلو باید اذعان داشت که این پیر قدیمی، دوران اوج و شکوه خود را گذرانده و اکنون در بازار دست دوم جایگاه کمرنگ تری نسبت به گذشته دارد. دوو سیلو در حال حاضر از بازار دست دوم نچندان خوب، قطعات یدکی کم یاب و ایمنی بسیار پایینی برخوردار است. هرچند شاید کیفیت آن از بسیاری از خودروهای داخلی بهتر باشد اما خدمات پس از فروش بهتری ندارد. در نتیجه پیشنهاد ما خرید خودروهای مانند پژو 405 و تیبا می باشد که حداقل به کیسه های هوا مجهز شده اند.

جمع بندی خودرو دوو سیلو

خودرو دوو سیلو از سدان های خوش نام دهه هفتاد و هشتاد شمسی در کشورمان می باشد که توسط کرمان موتور به مدت ده سال بر روی خط تولید این شرکت قرار داشت. خودرو دوو سیلو در سه نسخه از پیشرانه به صورت دستی و اتوماتیک در بازار عرضه شد و پس از حضور رقبای کره ای جدید و تحریم های اقتصادی، این خودرو از تولید و عرضه کنار گذاشته شد و هم اکنون در نسخه های دست دوم در بازار به فروش می رود که در رنج قیمتی پراید و تیبای دست دوم قابل خریداری است.


لایوکار خودرو ,دوو ,سیلو ,های ,بازار ,یک ,دوو سیلو ,خودرو دوو ,می باشد ,دست دوم ,این خودرو ,توسط کرمان موتورمنبع

نقد و بررسی خودرو سانگ یانگ تیوولی

نقد و بررسی خودرو نیسان جوک اسپرت

نقد و بررسی خودرو مزدا 3

نقد و بررسی خودرو سایپا کوییک

نقد و بررسی خودرو پژو پارس LX

نقد و بررسی خودرو رنو تندر 90

نقد و بررسی خودرو فوتون ساوانا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

دانلود فایل دانلود رایگان قیمت پوشش سلولزی بلکا هر چی که بخوای diselnaab حامیان دانشجویی تعمیرات آیفون تصویری در تهران 44532305 اجناس فوق العاده اطلاعات مهاجرت Sabrina2nw Situs